Svinget 16, 6857 Blåvand

Hyggeligt poolhus med naturskøn beliggenhed.

Dette skønne fritidshus nærmest emmer af dansk feriestemning med den blåmalede træfacade og det hyggelige stråtag.

Huset er beliggende på en dejlig naturgrund, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse og indenfor imponerer huset med en lys og sommerlig indretning.
Her kan man slappe af og nyde livet, mens ungerne leger med børnene fra de andre feriehuse i nærheden. Huset ligger i et fantastisk naturområde med masser af dyreliv, men stadig bare en kilometer fra Blåvands hyggelige butikker og restauranter og to kilometer fra områdets bedste badestrand.

Huset er opført i 1973, men er siden vedligeholdt og renoveret, så det fremstår i flot og indflytningsklar stand med store, lyse opholdsrum og fire rummelige soverum. Når man træder indenfor, mødes man af et nydeligt bryggers, der også fungerer som entré. Herfra er der adgang til et dejligt, lyst opholdsmiljø, hvor køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et. Fra stuen er der udgang til et hyggeligt sydvestvendt terrassemiljø med god plads til både grill og havemøbler.

Endelig byder huset på et stort poolrum med tilhørende spa og badeværelse med bruseniche, fire flotte værelser samt et badeværelse med tilhørende sauna og plads til vaskesøjle.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i 2020 er kr. 171.602,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.