Toldbodvej 17, 6857 Blåvand

Unik ejendom med perfekt beliggenhed tæt på by og strand

Denne idylliske stråtækte ejendom, bygget helt tilbage i 1872, var engang Blåvands Toldbod - Vejen, hvorpå det ligger, er altså opkaldt efter dette historiske sted. Huset som, i helt gamle dage, var stedet hvor fiskerne skulle forbi og fortolde, hvad de havde fanget på havet, indeholder stadig mange elementer fra gamle dage. Et lille venterum til toldkontoret virker i dag som en hyggelig forgang til huset. Her hænger stadig det gamle toldskilt samt mange andre specielle og sjove minder fra dengang.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og den fantastiske grund er lukket af med en stor flot jernport. Grunden byder på gode parkeringsmuligheder for flere biler og her er der kun 300 m til centrum og kun 800 m til stranden. En bedre beliggenhed end denne, skal man lede længe efter. Huset fremstår fuldmuret og med stråtækt tag. Udover hovedhuset er der en mindre isoleret tilbygning, som kan benyttes som redskabsskur eller lignende. Der er etableret en nyere trixtank m. 3 kammersystem, ligesom der er en nyere varmepumpe.

Indvendigt fremstår boligen flot renoveret med flotte, lyse rum overalt. Den lyse stue og den dejlige spisestue emmer af ren sommerhusidyl. Det store soveværelse er hyggeligt med vægge i rigtig sommerhusstil og trægulv og -loft, køkkenet er i den helt rigtige landstil, hvor de lyse farver går igen. Det pæne badeværelse indeholder en skøn spa, som er perfekt til de dage, hvor du bare gerne vil slappe af. Derudover er der en praktisk bagindgang m. plads til vaskemaskine og hele tre terrasser, hvorfra du kan nyde sol eller skygge men ikke mindst roen. Som noget helt nyt er der opsat et flot pileflethegn rundt om en del af grunden, ligesom sælger i dec. 2018 har opdateret ejendommen med nye møbler, maling og tapet mm., som passer til den hyggelige stil. Her får du altså 122 m2 historisk og flot restaureret bolig, med bedste beliggenhed lige midt i Blåvand med hav og shopping indenfor gåafstand.

Sælger har netop nedsat prisen med kr. 150.000,00 som godt tilskud til nyt stråtag

UDLEJNING.:Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i 2019 var kr. 94.970,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.