Bjergvej 5, 6857 Blåvand

Super lækkert poolhus med rigtig god lejeindtægt

Den gode plads og den gode stand; de mange muligheder for både at slappe af og holde sig beskæftiget – sommer såvel som vinter; beliggenheden tæt på byen og alligevel helt privat og rolig. Disse er blot en lille håndfuld af de mange årsager til, at fritidshuset her på Bjergvej 5 er noget ganske særligt. Og nu kan det blive dit. Med sine 190 m2 boligareal og den store grund på 2.050 m2 er ejendommen kendetegnet ved masser af plads. Inden døre er der lofter til kip og masser af vinduer, som gør, at du får en helt fantastisk følelse af luft og lys.

Huset byder på ikke mindre end fem soveværelser og tre badeværelser, og dertil kommer muligheden for ekstra sove- eller hyggepladser på de to hemse.

Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med det nærmest enorme opholdsrum, og i tilknytning til den dejlige pool er der både en stor spa og en sauna. Selv køretøjerne får fine forhold i den integrerede dobbeltcarport, hvorfra der er praktisk tørskoet adgang til redskabsrummet.

Fra adressen er der gåafstand til både en sydvendt og en vestvendt strand, så Vesterhavet kan nydes i fulde drag. Ligeledes ligger Blåvands butikker, restauranter og caféer kun en kort gåtur fra adressen.

Her får du med andre ord et superlækkert poolhus, der danner en dejlig ramme om ferierne og tilmed er nemt at udleje. Kontakt os for en fremvisning.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til sælger i 2019 kr. 319.814,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.