Nordkrogen 11, 6857 Blåvand

Rigtig hyggeligt og veholdt sommerhus beliggende på en dejlig grund

Dette klassiske sommerhus på Nordkrogen er ideelt til dem, som søger et hyggeligt og velholdt familie-sommerhus. Med en afskærmet og naturskøn beliggenhed i den nordlige del af Blåvand byder omgivelserne på masser af ro og fred får I masser af ro til at nyde fridagene og ferierne.


Sommerhusets sovepladser fordeler sig på 3 værelser, 2 med dobbeltsenge (heraf det ene med en 3/4 dobbeltseng) og et med køjesenge. Det lyse badeværelse er udstyret med gulvvarme, så man ikke behøver at fryse fødderne om morgenen. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads og den tilhørende brændeovn sørger for, at man på grå og regnfulde dage får den helt rigtige sommerhusstemning.


Det er værd at nævne, at sommerhusets tag blev fornyet for ca. 5 år siden og, at det er udstyret med zinktagrender.


Sommerhuset er beliggende på en 2.300 kvadratmeter stor grund, godt afskærmet af træer og buske. Her kan I på ugeneret vis tanke ny energi i den friske luft på terrassen – som tilmed er delvist overdækket.


Beliggenheden i det nordlige Blåvand er på én og samme tid rolig, naturskøn og tæt på diverse udflugtsmål. Den smukke Kallesmærsk Hede kan på få minutter nås på gåben, og det brusende Vesterhav ligger kun ca. 2300 meter fra sommerhuset.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Forventet lejeindtægt til sælger kr. 60.585,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.