Navervej 21B, 6800 Varde

Unik murermestervilla med 277 m2 erhvervsbygning

Nu kan du blive ejer af denne eksklusive ejendom, der rummer ikke mindre end 220 m2 . Til den flotte og yderst velholdte murermestervilla, som er opført i halvandet plan, tilhører endvidere en 277 m2 erhvervsbygning med to kontorer, to haller samt et tekøkken og et bad.

Villaen har en unik arkitektonisk konstruktion med et smukt glaspyramidetag og hele syv meter til loftskippen, hvilket skaber et vidunderligt lysinfald og en eminent rumfølelse.

Med til ejendommen hører også en 3.123 m2 grund, der blandt andet er anlagt med et stort parkeringsareal, en vestvendt træterrasse samt en velanlagt have, hvorfra der er en flot udsigt til marker og Isbjerg.
Siden villaen blev opført i 1998, er den løbende flot vedligeholdt, og overalt fremstår den lys, smagfuld og med et eksklusivt materialevalg.

Foruden den rummelige stue og det lækre køkken-alrum med udgang til overdækket træterrasse og kig ud over markerne, får du blandt andet fire gode værelser hvoraf de to har en rummelig hems, hvorfra der er en dør ud til en hyggelig og rummelig lys repos/stue, som er beliggende på 1. sal, som ligeledes indeholder yderligere 2 værelser. Fra stuen/repoet er der et fantastisk lysindfald fra glaskippen samt et godt kig ned til et exceptionelt flot køkken-alrum, der er åbnet op til glaskippen. Endvidere badeværelse, entré, praktisk bryggers med udgang og adgang til teknikrum og viktualierum. Stort soveværelse med adgang til walk-in samt forældre badeværelse i 2 niveauer.

Vil du vide mere om ejendommen her på Navervej 21 i Varde? Så giv os et kald i dag og vi er klar til at fremvise denne lækre ejendom!