Alpehuen 2, 6893 Hemmet

Velholdt fritidshus ved Ringkøbing Fjord

I Hemmet Strand, få skridt fra vandet og Skuldbøl Plantage, kan du nu overtage dette attraktive sommerhus. Området er naturskønt, og her er rig mulighed for at windsurfe eller dyrke sejlsport på fjorden. Samtidig har du kort afstand til Vesterhavet, Skjern Enge og de hyggelige gader og stræder i Ringkøbing.

Huset er overordentligt velholdt, og gennem de seneste år er der foretaget et væld af gode opdateringer - eksempelvis er gavl og tag skiftet, ligesom huset er nymalet. Huset byder på to værelser, et badeværelse, køkken og stue i åben forbindelse samt en lys udestue. Og med brændeovn og varmepumpe kan du både være her sommer og vinter.

Grunden er omkranset af frodig beplantning og udlagt med en græsplæne. Her er ganske ugeneret, og den sydvendte terrasse giver rig mulighed for at slappe af i sommersolen. Desuden byder ejendommen på et isoleret anneks med mange muligheder. Kontakt os for mere information.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Huset lejes ud i en begrænset periode fra april til september. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 15.618,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.