Blomstervangen 111, Jegum, 6840 Oksbøl

Super hyggeligt fritidshus beliggende på en dejlig grund i Jegum

Dette velholdte og super charmerende fritidshus er lige til at tage i brug fra første dag. Huset er velisoleret og dermed dejligt svalt om sommeren og lunt om vinteren. Det er et ikke-ryger-hus, og har ikke været udlejet.

Taget er fra 2016, hvor også forlængelsen i form af en dejlig udestue blev føjet til. Den energisparende varmepumpe er fra 2019 og kan fjernbetjenes, så I kan komme til et dejligt opvarmet hus. Her får I desuden en nyanlagt indkørsel samt der er etableret 3 stk. faskiner på grunden.

Planløsningen udnytter de 45 m2 bolig optimalt med to værelser, bad og opholdsafsnit med køkken, stue og helårsanvendelig udestue. Da størstedelen af grunden er sydvestvendt og samtidig vender væk fra den i forvejen fredelige vej, er her helt roligt og ugeneret. Der er fine faciliteter som café, købmand og legeplads i forbindelse med Jegum Ferieland. Den aktive grundejerforening har fokus på både det praktiske og det rekreative.

UDLEJNING.:

Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Esmark foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger ved 27 ugers udlejning er kr. 53.108,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.